Tulburarile de deglutitie

De la etiologie la recuperare functionala

Respiratia si alimentatia – functii indispensabile vietii, utilizeaza – in mare masura – structuri anatomice comune coordonate de sistemul nervos central. Dintre acestea cea mai importanta este faringele.Mecanismele neuromusculare faringiene implicate in respiratie si deglutitie sunt multiple si complexe.

Otorinolaringologie 1962-2016

Intamplari. Personalitati. Personaje: asa cum au fost

“Astazi este mainele de care ieri am avut grija”. Este idea care a stat la baza construirii acestei carti, alaturi de dorinta generatiei tinere de otorinolaringologi care au simtit nevoia sa cunoasca povestea trecutului specialitatii pe care au imbratisat-o.

Tulburarile respiratorii in somn

Editura Academiei Romane

Cartea se adreseaza medicilor specialisti ORL, pneumologie, chirurgie generala, neurologie, medicina interna, ATI, chirurgie OMF si medicina generala, putand constitui un indrumar pentru acuratetea abordarii si tratarii pacientului cu sforait sau diferite sindroame de apnee obstructive in somn.

Tulburările senzitivo-motorii în otorinolaringologie

Editura Academiei Române, alături de Societatea Română de Rinologie

În peisajul publicistic al specialității ORL, patologia nervilor cranieni a fost abordată relativ puțin și, în general, în diverse contexte de prezentare a altor boli și sindroame.

Membrii de onoare

ai Societatii Romane de Rinologie

DESIDERIO PASSALI

LUISA BELLUSI

PHILLIPE ELOY

DAN FLISS

DAVID KENNEDY

Bulgarian Rhinologic Society

European Rhinologic Society

Italian Rhinologic Society

Societas ORL Latina

Societatea Română de Alergologie și Imunologie Clinică

Uniunea Națională a Asociațiilor Stomatologice

Societatea Romana de ORL Pediatrie

Societatea de Medicină Legală din România

Notă de informare privind Protectia Datelor cu Caracter Personal

 Adresa site-ului nostru web este: rinologie.ro

 

Conform Regulamentului 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor) în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date, Societatea Româna de Rinologie are obligatia de a respecta drepturile la confidentialitate ale persoanelor care isi incredinteaza Societatii datele cu caracter personal.

 Citeste mai mult …

I am message box. Click edit button to change this text.